انجمن علمی مرمت و احيا بناهاي تاريخي

پست الکترونیک:   rahimnia[at]arc.ikiu.ac.ir

Responsive Image
تاسیس: 1384

انجمن علمی مرمت همزمان با شروع به فعالیت این رشته در مقطع کارشناسی با تلاش و پیگیری دانشجویان اولین ورودی رشته مرمت در سال 1384 تشکیل شد.
در طی این سال ها انجمن علمی مرمت با برگزاری نشست ها، کلاس های آموزشی، کارگاه ها و ورکشاپهای تخصصی و اردوهای علمی سعی در ارتقا کیفیت علمی دانشجویان رشته مرمت داشته است. با توجه به حساسیت و اهمیت خاص رشته که ارتباط تنگاتنگی با میراث فرهنگی کشور شامل آثار، بناها و بافت های تاریخی دارد انجمن همواره در برنامه های خود به صورت جدی پیگیر وضعیت این آثار فرهنگی بوده است. همکاری با اساتید محترم گروه، دانشجویان سایر رشته های مرتبط و متخصصان رشته های مرمت، معماری و شهرسازی از اهداف انجمن از ابتدای تشکیل آن بوده است و در همین زمینه برنامه ها و نشست هایی نیز با همکاری آن گروه ها در طی این سال ها اجرا شده است. انتشار نشریه خشت اول، برگزاری سخنرانی های علمی، نمایشگاه‌ها، برگزاری برنامه های بازدید از بناهای تاریخی با عنوان گشتک، برگزاری 22 نشست علمی سمینار تجارب مرمت ابنیه و بافتهای تاریخی که در آن اقدامات حفاظتی صورت گرفته در سطح کشور  و علی الخصوص پایگاه‎‌های میراث ملی و جهانی با حضور متولیان آن به نقد گذاشته شده برخی از برنامه های برگزار شده هستند.

را ه ارتباطی با انجمن علمی  (صفحه اینستاگرام):   ikiu_restoration_association@

اعضا انجمن در سال تحصیلی   1402-1403:

دبیر انجمن: هانیه محمدی ابهری (ارشد  میراث معماری)
روابط عمومی: علیرضا مرادی (کارشناسی مرمت بناهای تاریخی)
کمیته آموزش: یاسمن حاجی نصیری (کارشناسی مرمت بناهای تاریخی)
امور مالی: مهدیه حسینی (کارشناسی مرمت بناهای تاریخی)
نشریه: هاتف محمدی آذر (ارشد  میراث معماری)
عضو همکار: فاطیما صالح تمام (کارشناسی مرمت بناهای تاریخی)
عضو همکار: شقایق برزو (کارشناسی مرمت بناهای تاریخی)

- برگزاری جلسات با عنوان روزنه برای موضوعات مرتبط با حوزه میراث فرهنگی (نمایش فیلم، کتابخوانی و ...)
- برگزاری سمینارهای علمی دانشجویی با موضوعات مرتبط با حوزه میراث فرهنگی
- انتشار شماره جدید نشریه خشت اول